Goirle

Emmen dag.

14317478_10155247051627564_1457606123401707958_nEind febr. begin maart kregen we allemaal een brief of we zin hadden in een Emmen dag. Alle ooms en tantes van Ruud maar ook DSC09310alle neven en nichten en evt daar weer de kinderen van werden uit genodigd. Het was lang geleden dat we allemaal bij elkaar waren geweest. Opa Emmen is al lang geleden overleden al dik 22 jaar en daarvoor zagen we elkaar wel want naar de verjaardag van opa kwam iedereen. Maar naar zijn overlijden verandert dat niemand kan zoveel mensen kwijt en je bent nooit allemaal ergens tegelijk. Dus nu hadden twee ooms en twee neven het opgepakt om eens te kijken of hier animo voor was en dat was er. Dus een tijdje naar die brief kwam al de officiële uitnodiging.
Beste Familieleden,
Hierbij ben ik verheugd om jullie, namens de feestcommissie, te kunnen melden dat er massaal positief is gereageerd op ons voornemen om een familiedag te organiseren !!!
Deze massale aanmeldingen hebben er toe geleid dat we dit definitief door gaan zetten !
Zoals het er nu naar uitziet zullen er op deze dag namelijk 65 personen aanwezig zijn (!)
DSC09244Het gezelschap zal bestaan uit zowel de senioren, de junioren, als de jongste telgen van de familie.
Ik heb tevens in de wandelgangen vernomen dat er zelfs sommige huisdieren uitkijken naar het heugelijke feit dat we als familie weer een dag samen zullen beleven.
In deze brief willen wij u dan ook uitgebreid informeren over de definitieve opzet van deze , hopelijk zonovergoten, dag.
Ik wil u daarom nadrukkelijk verzoeken e.e.a. nauwkeurig door te lezen.
Zoals in de aankondiging van deze dag reeds vermeld is de definitieve datum vastgesteld op :
Zaterdag 17 September
Aanvang 14:30 uur

emmen_bord_258x210Een route beschrijving erbij want het bleek helemaal in de bossen te zijn op het “landgoed”van neef Rolf. Het was goed aan gegeven onderweg dus ik hoop niet dat er mensen zijn geweest die hebben gedacht onderweg datDSC09253 de plaats Emmen was verlegt dus de locatie was snel gevonden. Het werd een gezellige leuke en mooie dag/avond. Bijna iedereen was er dan ook en er moest nog wel eens voorgesteld worden want na 20 jaar waren er wel bij die heel veel verandert waren. Alles was heel goed verzorgt zo ook de BBQ en hier bakte mooi Jorg en Sven het vlees voor iedereen. Na het eten ging de gezelligheid nog tot in de late uurtjes door want feesten kunnen ze wel bij de Fam. Emmen.
Nogmaals bedankt Rolf voor de gastvrijheid.

En hopelijk duurt het nu geen 20 jaar voordat we weer allemaal bij elkaar komen.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.