Dag 1 van de BSK 3 keer goud, 2 keer zilver en 1 keer brons

We pakken het wel.

Zaterdag 7 februari was de eerste dag van de BSK en het ging de zwemmers van de Vennen goed af.
Er werden de nodige pr’s gezwommen, er gingen zwemmers plaatsen omhoog in de ranglijsten en er waren podium plaatsen. Als eerste was de 50m rugslag aan de beurt voor de meiden. Eva behaalde een mooie 2de plaats en Desiree pakte hierop goud. Daarna was het de beurt aan de 50m schoolslag voor de jongens en Erwin werd hierop 4de, Alex 7de en Stephan pakte een 12de plaats. Daarna was het weer de beurt aan meiden voor de 100m wisselslag. Hierop werd Eva 1ste, Amy 11de en Desiree pakte de 2de plaats. Na de prijsuitreiking en een pauze konden we weer verder met de 50m vlinderslag jongens. Roy pakte hier een 4de plaats, Jordy werd 12de, Melvin 22ste en Joost pakte ook een 4de plaats. daarna was de laatste individuele afstand van de dag voor de meiden de 50m vrije slag. Eva pakte hierop een 8ste plaats, Amy werd 17de en Desiree pakte nogmaals een 1ste plaats met tevens een NK sprint Limiet.
Daarna waren de estafettes aan de beurt en op de 4x50m wisselslag werden de jongens minioren 3de met in het team Yvo, Erwin, Dennis en Michiel.
Bij de heren werden Stefan W, Roy, Joost en Melvin 8ste. We kunnen dus terug kijken op een mooie eerste dag en hopelijk gaat het ook morgen weer lekker voor onze zwemmers.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Verslagen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.