Dag 2 van de BSK ook weer een groot succes

Weer plakken voor De Vennen.

Zondag 8 februari was dag 2 van de BSK en ook hier werden weer de nodige pr’s gezwommen en voor veel zwemmers waren er ook weer hogere noteringen op de ranglijsten.
Als eerste mocht Alex van start op de 50m rugslag en dit leverde dan ook al meteen zilver op. Daarna was het de beurt aan Rachel voor de 50m schoolslag en zij zwom naar een mooie 4de plaats. Het volgende programma nummer was weer voor de heren de 100m wisselslag. Hierop behaalde Yvo een 4de plaats, Alex een 8ste plaats, Remco ook een 8ste plaats en Roy behaalde een 4de plaats hierop.
Na de pauze en de eerste uitreikingen was het de beurt aan de meiden voor de 50m vlinderslag. Eva behaalde een gouden plak, Amy een 22ste plaats en voor Desiree werd het een bronzen plak.
Als laatste individuele afstand was de 50m vrije slag hierop behaalde Yvo en Alex zilver, Remco werd 7de, Roy 11de, Stefan W werd ook 11de en Joost behaalde een 10de plaats.
Daarna was er nog een 4x50m vrije slag estafette voor de heren en zij behaalde een mooie 6de plaats met in het team Melvin, Stefan, Remco en Joost.
We kunnen dus terug kijken op twee mooie dagen met in het totaal 4 gouden plakken, 5 zilveren en 2 bronzen.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Verslagen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.