Laatste OWKW deel 6

Ook hier medailles voor De Vennen.

Zondag 29 maart was er ook weer de laatste OWKW van dit seizoen. De ploeg was iets kleiner dan anders maar er waren wat zieke en ook waren er zwemmers naar de BLAK in Breda. Er werden mooie tijden weggezet en voor sommige zwemmers zaten er ook nog pr’s in. Het belangrijkste was natuurlijk de prijsuitreiking vandaag. De tijden die waren gezwommen in de afgelopen 5 wedstrijden waren allemaal opgeteld om te kunnen zien hoe het klassement eruit kwam te zien. Je kon zwemmen voor het sprint klassement.(50m)Voor het midden(100m) en voor het lang klassement(200m) er moest natuurlijk wel op alle slagen zijn gestart. Bij de meisjes was de uitslag Junioren 1 en 2 in het sprint klassement. Amy van lier werd hier 1ste, Ilse van der Velden de 4de, Romy Hekker werd 7de, Ilona Aarts11de en Manon in ’t Groen werd 13de. Amy had ook het midden klassement vol gezwommen en hierop behaalde ze een 2de plaats. Bij de jeugd behaalde Manon van Leijsen een 9de plaats in het sprint klassement en een 5de plaats in het midden klassement. Desiree Emmen behaalde een 2de plaats in het midden klassement en een 1ste plaats bij het lange klassement bij de dames. Bij de jongens junioren 1 en 2 was het twee keer Alex in ’t Groen die de 1ste plaats pakte en dit was op het midden en lange klassement. Bij de junioren 3 en 4 was het Stephan Onnes die de 3de plaats pakte in het sprint klassement. Bob Trommelen werd 1ste en Jordy Kemmeren werd 2de in het sprint klassement bij de heren. Ook voor Jarno Koreman en Cathy Hekker waren er medailles zij zwommen in de categorie minioren 3,4 en 5 en zij kregen een medaille voor hun gezwommen afstanden.