Dag 1 van de ieset zit er bijna op.

Mooie tijden voor Amy, Alex en Desiree.

Zaterdagmorgen waren er al drie zwemmers vroeg te vinden bij de ieset in Tilburg. Alex, Amy en Desiree hadden zich opgegeven voor deze wedstrijd die gezwommen wordt in Tilburg. Om 7.45 uur begon het inzwemmen en daarna kon het geweld los barsten. Amy mocht als eerste van start op de 200m vrije slag en zij zwom een mooie race. Ze tikte als 12de aan en in haar eigen geboortejaar als 3de met een BL. Daarna was het de beurt aan Desiree voor de 200m vrije slag. Met een pr tikte ze als 5de aan en als 1ste bij haar eigen leeftijd met tevens een NK limiet. Vanavond staat ze als 5de dus in de finale. Ook Alex startte op deze afstand en pakte hierop een 16de plaats en een 3de in zijn eigen geboortejaar met een BL. Voor Amy werd de 2de start de 50m vlinderslag en met een kleine pr pakte ze de 10de plaats en 4de in haar eigen leeftijd en een BL. Desiree starten voor de 2de keer op de 100m rugslag zij zelf was met haar tijd niet tevreden maar het leverde haar wel een 5de finale plaats op. In haar eigen leeftijd zou ze 1ste zijn geweest met ook een BL. Ook Alex ging voor de 100m rugslag en zat jammer genoeg net boven zijn tijd. Hij pakte een 12de plaats en 4de werd hij in zijn geboortejaar met ook een BL. Als laatste startte ze alle drie nog op de 50m vrije slag. Amy werd hierop 20ste en 6de in haar eigen leeftijd. Desiree werd 12de en 1ste in haar eigen leeftijd met een BL en als laatste startte Alex hij zwom een mooie pr en werd hierop 10de en 2de in zijn eigen categorie met ook een BL. Vanavond zijn de finales dus het is even afwachten wat Desiree daar nog gaat doen.