Eerste dag Brabantse zit erop

Eerste gouden plak is binnen.

Vandaag was de eerste dag van de Brabantse zomerkampioenschappen gezwommen in een 50m bad dus dat was wel even wennen. Het tijdstip was aan de vroege kant maar daar stond wel tegen over dat we lekker op tijd thuis waren met zijn allen.
Als eerste werd vandaag Alex natuurlijk gefeliciteerd want die werd vandaag 14 jaar.
Om 8.00 was het inzwemmen en rond de klok van 8.45 kon het spektakel dan beginnen. Yvo kwam vandaag 3 keer aan de start op de 50m vrije slag behaalde hij een 5de plaats met een BL op de 100m rugslag een 14de en op de 200m wisselslag een 6de plaats, dus mooi een plaatje omhoog. Desiree begon als eerste aan de 50m vlinderslag met een bl en zij wist van de 18de plaats naar de 13de plaats te zwemmen. Op de 400m vrije slag liep het niet lekker ze had veel last van haar borstbeen en zwom dan ook boven haar tijd wat niet naar haar tevredenheid was maar ze wist wel de 1ste plaats te behouden dus het goud was binnen. Ook op deze afstand zwom Desiree een BL met tevens op de 200m.
Eva van Ginneken pakte de 18de plaats op de 50m vlinderslag met een BL en op de 100m schoolslag wist ze een plaatsje te winnen hierop tikte ze als 23ste aan. Eva zwemt wel tegen een jaar ouder op alle afstanden en de overige zwemmers alleen op de 50m nummers. Onze jarige zwom een 5de plaats op de 50m vrije slag met een BL, een 7de op de 200m schoolslag met een BL, 5de op de 100m rugslag met een BL en een 7de plaats op de 200m wisselslag met een BL met maar liefst 2 plaatsen omhoog. Voor Amy stond vandaag de 50m vlinderslag op het programma en zij zwom maar liefst van de 45ste plaats naar de 34ste met een BL. Joost zwom op de 50m vrije slag naar een 10de plek met een BL en een stapje hoger en op de 200m wisselslag wist hij zijn 13de plaats vast te houden.
Michiel zwom op de 50m vrije slag naar een 13de plaats. Morgen komen aan de start Yvo, Desiree, Eva, Alex, Amy, Michiel en Stefan dus morgen meer. Als de foto’s van Sandra en Lian binnen zijn zet ik alles erop.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Verslagen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.