Tweede dag van de Brabantse is weer gezwommen

Goud en zilver voor Desiree

Ook de tweede dag begon weer om 8.00 uur. Na het inzwemmen kon om 8.45 het eerst startsein worden gegeven en de tweede dag was van start. Yvo zwom vandaag de 50m rugslag en hierop tikte hij als 10de aan op de 100m vrije slag pakte hij een 12de plaats met tevens op beide afstanden een BL. Desiree ging als eerste de 200m rugslag zwemmen en hierop behaalde ze een zilveren plak daarna was de 200m vrije slag aan de beurt en dit leverde haar de titel Brabants kampioen op. Op beide afstanden pakte ze tevens een BL.
Eva ging als eerste van start op de 100m vlinderslag en hierop pakte ze een mooie 11de plaats en op de 200m vrije slag ging ze weer als een speer en hierop werd ze 9de met op beide afstanden een BL. Alex werd op de 50m rugslag 6de met een BL en op de 100m vrije slag werd hij 4de maar daarp pakte hij zijn eerste NJK Limiet. Amy begon vandaag met de 200m rugslag en zwom maar liefst van de 13de plaats naar de 6de plaats en op de 200m vrije slag pakte ze de 11de plaats met op beide afstanden ook een BL. Michiel Slot startte vandaag op de 100m vrije slag en schoof mooi een plaatsje naar voren en pakte zo de 14de plaats met een BL.
Stefan W. startte op de 50m rugslag en werd hierop 7de. Volgende week is er nog een weekend Brabantse en dan komen aan de start Yvo, desiree, Eva, Alex, Erwin, Amy en Stephan.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Verslagen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.