De derde dag zit erop

Goud en zilver voor Desiree.

Vandaag was het om 12.00 uur inzwemmen en om 13.00 uur klonk het eerste startsein en de derde dag was van start. Desiree ging vandaag als eerste van start op de 50m vrije slag en net als alle andere dagen zwom ze de 50m tegen de dames. Desiree stond 7de en deze plaats wist ze te behouden. Haar tweede start was de 100m rugslag en hier wist ze als 1ste aan te tikken dus Brabants kampioen. De laatse afstand was de 200m wisselslag en hier wist Desiree als 2de aan te tikken een plaatsje hoger als op de startlijst.
Eva ging als eerste van start op de 100m rugslag en hier wist ze maar liefst 6 plaatsen te stijgen en tikte ze als 16de aan. Op de 200m wisselslag pakte ze een 12de plaats. Alex ging als eerste van start op de 400m vrije slag en met een mooie pr tikte hij als 4de aan dus 2 plaatsen omhoog. Op de 100m schoolslag pakte Alex een 8ste plaats.
Erwin startte vandaag voor de eerste keer en zijn afstand vandaag was de 100m schoolslag deze zwom hij mooi en hij tikte als 8ste aan. Voor Amy stond vandaag ook als eerste de 50m vrije slag op het programma. Ze stond als 44ste op de startlijst en ze tikte nu mooi als 36ste aan dus heel wat plaatsjes omhoog. De tweede start van Amy was de 100m rugslag en hierop werd ze 10de op de 200m wisselslag pakte ze de 18de plaats. Morgen is de laatse dag van de Brabantse en dan komen nog aan de start Yvo, Desiree, Eva, Alex, Erwin, Amy en Stephan.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Verslagen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.