De laatste dag zit erop van de BZK

Goud voor Desiree en zilver voor Alex met een NJK limiet.

Vandaag was de laatste dag van de BZK met ook weer mooie resultaten. Het was weer om 12.00 uur inzwemmen en om 12.45 begon de wedstrijd net als de dag van te voren. Yvo zwom vandaag de 200m vrije slag en behaalde hier een mooie 7de plaats. Desiree had het ook rustig vandaag twee afstandjes en als eerste startte ze op de 50m rugslag bij de dames. Ze stond als 9de op de startlijst en ze tikte als 6de aan. Daarna was de 100m vrije slag aan de beurt en hierop pakte ze de 1ste plaats dus Brabants kampioen. Eva van Ginneken had vandaag ook 2 afstanden op de 50m rugslag tikte ze als 19de aan dus hierop had ze zich mooi staande gehouden. Op de 100m vrije slag pakte ze een mooie 14de plaats.
Alex ging vandaag als eerste voor de 50m schooslag en hierop tikte hij als 13de aan. Op de 200m rugslag pakte hij de 7de plaats een plaatje hoger en op de 200m vrije slag zwom hij van de 7de plaats naar zilver met een NJK limiet. Erwin startte vandaag op de 50m schoolslag en pakte hier de 6de plaats.?
Amy had net als de anderen meiden het rustig en ging ook voor twee starts. Op de 50m rugslag pakte ze de 37ste plaats en op de 100m vrije slag de 19de. Stephan ging voor de 50m schoolslag en pakte hierop de 19de plaats. Het zit er dus op 4 dagen BZK met mooie tijden, Pr’s, Brabantse en NJK limieten, 4 gouden plakken en 3 zilveren. Desiree zwom ook nog wat geld bonnen bij elkaar die in het zwemwinkeltje ingewisseld konden worden en hiervoor koos Desiree een trainingszwempak

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Verslagen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.