12 medailles voor De Vennen en Koen

Mooie resultaten bij de km van De Zidewinde.

Het weer zat ons vanavond niet mee maar bij de prijzen ging het goed. Om 18.30 werd het eerste startsein gegeven voor de wedstrijd zwemmers. Met achten tegelijk werd er gestart en dan om de 10 seconden ging de volgende. Er werd door iedereen hard gezwommen en de pr’s vlogen ons dan ook om de oren. Zwemmers die met een geschatte tijd waren ingeschreven bleven hier ook dik onder en iedereen zwom zijn km uit. Nadat alles van de eerste serie binnen was dreigde er even onweer maar gelukkig kon ook de tweede groep nog van start. Daarna was het wachten op de prijsuitreiking en de oorkondes en in die tijd kon er even aandacht besteed worden aan het innerlijk van de mens.
Medailles bij de meisjes waren er in de categorie t/m 9 jaar voor Anouk Ijpelaar zij behaalde een mooie 3de plaats. Bij de categorie 10-12 jaar
was het Amy van Lier die goud pakte en Eva van Ginneken zilver. Bij 13-15 jaar was het Manon van Leijsen die de 3de plaats pakte. In de categorie 16 en ouder was het Desiree Emmen die goud pakte.
Bij de jongens t/m 9 jaar was het Rick Embregts die goud pakte, zilver voor Matthijs Schalk en de bronzen plak was voor Jarno Koreman. Bij de categorie 10-12 jaar was het Yvo Bulham die de eerste plaats op eiste. Alex in ’t Groen pakte goud in de categorie 13-15 jaar en Stephan Onnes pakte hier de bronzen plak. Koen Florijn ook een beetje van De Vennen werd 2de bij 16 jaar en ouder. De uitslag volgt spoedig.