In Wijk en Aalburg 3 prijzen voor De Vennen

Rick 1ste en Desiree twee maal een 3de plaats.

Vandaag stond Wijk en Aalburg op de kalender en om 10.15 uur werd het eerste startschot al weer gegeven. Als eerste was Desiree aan de beurt voor de 3000m en dit werd gezwommen in twee rondjes. Als 5de kwam Desiree binnen en als 1ste Brabantse. Daarna was Alex aan de beurt voor de 1000m en na een mooie start kwam Alex als 5de binnen bij de junioren 1 en 2 en 18de all in. Voor het Brabant klassement kwam Alex als 5de binnen. Amy start altijd meteen achter Alex aan en ook Amy ging weer lekker vandaag.
OP een 8ste plaats kwam ze binnen en 5de van Brabant. Daarna was het de beurt aan Merijn voor de 500m vrije slag en jammer genoeg liep deze niet lekker en halverwege besloot Merijn dan ook om met de boot terug te komen. Ondertussen stond Rick al klaar voor de 250m en ook vandaag ging Rick er weer helemaal voor en ja hoor hij deed het weer, goud voor Rick. Daarna was het weer de beurt voor Desiree voor de 1000m tijdrace. Dit was nieuw, bij de school kennen we dit al wel maar op de vrij nog niet. Desiree vond het maar raar zwemmen maar bracht het wel tot een mooi einde. Het blijft lang de vraag wat is het geworden maar naar wat rekenwerk van de jury kwam er een mooie 3de plaats uit en 1ste van Brabant.
Dan is het weer tijd voor Amy om te gaan starten en deze keer voor de 500m schoolslag. Na een mooie race tikt Amy als 21ste aan en als 11de van Brabant.
Dan in het laatse programma van de dag komt Desiree nogmaals aan de start samen met Manon voor de 1000m vrije slag. Desiree is goed weg en komt als 3de dame weer binnen dus de tweede beker is een feit en 1ste van Brabant. Ook Manon gaat lekker en komt mooi in het middenweld binnen als 17de bij de jeugd en als 8ste Brabander.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Verslagen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.