De eerste dag BWK zit erop met 4 medailles

Zware beproeving voor de heren.

Zaterdag 9 januari was de eeste dag van de BWK. Om 9 uur werd bekend op internet dat de wedstrijd door ging in verband met het weer dus er werd koers gezet naar Eindhoven.
Als eerste waren de meiden aan de beurt op de 100m rugslag. Amy behaalde hier een 13de plaats, Eva pakte brons (sorry Eva geen foto Ruud kon er niet bij) en Desiree de zilveren plak. Op de 100m schoolslag werd Eva 10de. Daarna waren de heren aan de beurt voor de 100m vrije slag. Alex en Michiel stonden beide op medaille plaatsen en ze zwommen dan ook de sterren van de hemel met beide een pr maar jammer genoeg de rest ook en moesten ze genoegen nemen met 4de en 5de plaats. Ook Yvo en Sander zwommen deze afstanden en ook deze twee heren zwommen een pr en zij werden dan ook 6de en 9de. Daarna was het nog een keer de beurt aan de dames voor de 200m wisselslag en hierop pakte Eva weer de bronzen plak en Desiree de zilveren.
Morgen als het weer het toe laat wordt de tweede dag van de BWK gezwommen en ook dan zijn er weer medaille kansen. Om 8 uur weten we of er gestart gaat worden.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Verslagen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.