ALV 2010

Vrijdag 26 maart ALV

Afgelopen vrijdag was er weer de ALV van zv De Vennen. Zoals als altijd de gewone agenda punten net als ieder jaar tot net voor de pauze. Bert vroeg aan de aanwezige leden of ze toestemming gaven om Els Koot-Voskuil te benoemen tot erelid van zv De Vennen. Els al 38 jaar lid en nog steeds iedere week in het water te vinden bij de masters heeft zoveel voor de Vennen gedaan en nog dat het tijd werd voor een huldiging.
De leden gaven hiervoor een ja dus na de pauze werd Els gehuldigd als erelid. Ook werden er gehuldigd Roel Hinz, Geert Huijben, Stefan Baars, Loes timmermans, Claudia van Parijs, Naomi van Dongen en Marja Evers voor hun 121/2 jaar lidmaatschap. Daarna kwamen de zwemmers aan de beurt die minimaal Brabants kampioen waren geworden. Dit jaar waren dit Rick, Eva en Desiree.
Als laatste agenda punt was het afscheid van Ruud als voorzitter zwemcommissie dus ook bestuur. Bert vertelde nog even in het kort wat Ruud de laatste jaren voor de Vennen had gedaan en kreeg daarna vanuit de vereniging een cadeaubon van Rings, een colapakket en een bos bloemen. Pedro Koreman gaat de plaats van Ruud vervangen.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.