Ook dit jaar weer de drie eilanden van Cepoy

Desiree en Amy pakken franse prijzen.

Vrijdag om 12.00 uur vertrokken Ruud, Koen en Desiree richting Frankrijk naar montegaris. De reis werd er een om nooit te vergeten. Helse vakanties noemt Ruud deze reis. Net voor Parijs begeeft het zijn geliefde Focus. Alles wat met electo te maken heeft kapt er mee en de vonken en de zekeringen vliegen om de oren. Na drie kwartier tehebben geknutseld kunnen ze verder nog niet alles doet het maar ze kunne weer rijden. Even weer een kaart gekocht ik heb er nu 10 van Frankrijk want ook de navigatie is er mee gekapt. Dan bij Parijs aangekomen file dit kost bijna twee uur en dan blijkt de weg naar Montegaris te zijn afgesloten dus weer file want alles moet over een andere weg. Dan eindelijk om 20.00 uur zijn ze op de camping waar Marc en Amy dan al zijn. Eerst de tent opgezet en dan lekker met zijn allen aan de bbq. Nog even in het meer gezwommen en dan slapen.
Probleem twee slaapzakken vergeten. Gelukkig heeft marc nog twee dekens en kunnen ze dan toch allemaal gaan slapen. Na een hele koude nacht om 8.30 uur opgestaan en Koen voelt zich nog steeds niet lekker en blijft dan ook naar de wc lopen. Eerst weer wat gezwommen en dan een hollands ontbijtje. Koffie, broodjes, zacht gekookt eitje etc. Daarna naar het meer en lekker in de zon gelegen. Desiree blijft wel last houden van haar kuit. Deze is vrij hard opgelopen in een koude nacht.
Dan is er de wedstrijd en daar heb ik nog niet veel van gehoord alleen dit. Weer bekijks met het zwempak en een controle ook daar is het nog niet bekend. Bij de start is er een volwassen man die Desiree als startblok gebruikt en die dan ook even niet weet wat er nu allemaal gebeurt. Eindelijk boven water komend toch begonnen aan de race. Na een tijdje komt Desiree Amy tegen en daarna Koen. Ik kan de gedachten van Dees nu al voorstellen in helemsnaam waar lig ik. Dan komt ze een groep heren/jongens tegen waar ze niet langs kan niet rechts niet links dat is gefoeter geweest. Dan maar met wat geweld en dan toch er langs dat is gemakkelijk denken de jongens die trekt kop. En dan het einde met een tik op het bord 8ste All in maar eerste dame/meisje wat over de streep komt even daarna is Amy in zicht en komt als tweede over de streep. Hoe Koen is geeindigd is nog steeds niet bekend voor ons want we hebben de uitslag nog niet.Koen heeft wel zijn heerlijk ontbijtje achter gelaten in het meer. Na de wedstrijd nog lekker gezwommen en met een paar franse jongens opgetrokken. En dan de prijs uitreiking zowel Desiree als Amy eerste in hun eigen klasse en in de prijsuitreiking all in Desiree 1ste en Amy tweede een mooi Nederlands podium. Om 19.30 naar de prijsuitreiking de tenten ingepakt en nog even lekker de bbq aangestoken. Na het eten de rest opgeruimd en kon de reis terug weer beginnen. Om 2.00 uur was alles weer thuis en kon het bed worden opgezocht.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Verslagen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.