Dongen

Van verven tot een uitje.

Zaterdag 24 juli was een drukke dag voor iedereen. Rond de klok van 8.45 uur werd Rex naar Desiree gebracht want Danielle en Rob hadden een uitje met Fam de Wit. Ook Ruud en ik zijn tegen die tijd naar Desiree gegaan en daar eerst een lekker ontbijt op. Daarna was het tijd voor de dakgoot goed schoon te maken want toen met de regen was het vlug vlug maar het moest natuurlijk nog wel een keer goed. Daarna begonnen met verven eigenlijk was dat allemaal al gedaan maar de verf was niet goed die erop zat dus alles moet opnieuw. Nadat alles was geschuurd kon het verven beginnen en heel de voorkant staat nu opnieuw in de verf. Toe moesten we daar mee stoppen want hij ging regen houden dus dat schiet niet op.


Ruud heeft toen nog wel de nieuwe klinken erop gezet. Voor de poort, achterdeur en garagedeur moest natuurlijk zwart op want dat is dan wel mooier. Toen was het inmiddels 18.00 uur en ben ik met Rex naar de Oude Baan gelopen want Rob en Danielle zouden zo thuis zijn van hun uitje.


Dat was wel leuk geweest een workshop speksteen verwerken met een lunch en daarna uit eten. Er waren mooie stenen uitgekomen en het eten was lekker geweest. Daarna naar huis gelopen en toen samen met Ruud gaan eten bij de Chinese Muur in de rijen en dat was een heerlijke afsluiting van de zaterdag.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.