Wijk en Aalburg

Podiumplaaten voor de meiden.

Zaterdag 10 juli was het weer tijd voor Wijk en Aalburg. Aan zon geen gebrek het werden weer temperaturen die echt niet leuk meer zijn althans dat vind ik.Als eerste mocht Desiree van start op de 3km. Na een mooie start kon Desiree de kopgroep een tijdje volgen maar naar een km moest ze tochgaan lossen. Daarna heeft ze eigenlijk alleen gelegen en kwam dan ook als 3de aan ste 1ste van Brabant.
Daarna was het tijd voor Alex voor de 1km ook Alex kon een tijdjebijhouden maar moest toen ook lossen en tikte als 6de aan en als 4de van Brabant. Amy was onder tussen ook gestart en ging meteen op kop weg ze heeft het wel spannend weten te houden tot het eind maar ze tikte als 1ste aan dus ook van Brabant.
Daarna was Desiree weer aan de beurt voor de 500m tijdsrace. Ze mocht als 1 na laatste te water en kwam goed binnen de uitslag gaf later aan 2de en 1ste van Brabant. Dan was het de beurt aan de 3 jongens Rick E, Rick en Jarno voor de 500m. Na een mooie race en allemaal lekker te hebben gezwommen kwam Rick E. binnen als 15de en 8ste van Br, Jarno 22ste en 15de van Br en Rick 25ste en 15de van Br.
Daarna mocht Amy van start op de 500m schoolslag en hier heb ik weinig van mee gekregen de zon begon parten te spelen maar ook hier werden mooie resultaten geboekt 5de en 2de van Br.
Alex ging nogmaals van start op de 1km maar nu bij de heren en na een mooie race tikte Alex als 9de all in aan als 5de bij de jeugd en als 2de van Brabant. Desiree ging ook op deze afstand van start en ook hier ging hij goed. Desiree werd 2de en 1ste van Br. Ook Manon was van de partij voor de 1km en Manon kwam als 41ste aan all in, 15de bij de jeugd en ook van Br. Als laatste waren er nog de estafettes. Desiree, Remy en Jeroen waren een team en ook Amy had een team gevormd ik weet alleen niet met wie en ook niet hoe ze geeindigd zijn. Het was in ieder geval de 3x250m vrije slag.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Verslagen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.