Veel wind in Middelburg

Gelukkig wel droog

Zaterdag 17 juli was het Middelburg die op de kalender stond. Er waren vele donkere wolken en regen onderweg maar eenmaal daar aangekomen was het gelukkig droog alleen wel veel wind.
Als eerste ging Desiree van Start op de 1km en de eerste 250m gingenlekker daarna was het over en tikte Desiree als 6de aan. Daarna was het de beurt aan Rick en die vond het toch wel heel hoog om van de boot af te springen maar eenmaal in het water zwom hij zijn race en tikte Rick als 17de aan.
Alex ging daarna van start op de 1km en na een mooiestart en race tikte Alex als 5de all in aan en als 4de in zijn eigen klasse. Ook Amy was inmiddels van start op de 1km en na een mooie start heeft ze dan ook heel de tijd in de kopgroep gelegen. Met een mooie eindsprint tikte Amy dan ook als 1ste aan. Na een tijdje mocht Amy nogmaals van start maar nu op de 500m schoolslag en al is dit niet Amy’s ding ze tikte toch als 5de aan. Daarna ging Alex van start op de 2500m bij de heren/jeugd en na een mooie start en de eerste 1500m zakte Alex af door een paar klappen die hij onderweg op liep. Maar Alex tikte toch nog als 16de all in aan en als 7de bij de jeugd. Ook Desiree ging op deze afstand van start en na een mooie start lag ze in de tweede groep waar ze eigenlijk heel de wedstrijd heeft gelegen en ook hier tikte Desiree als 6de aan.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Verslagen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.