Voor de 5de keer de BBT

Mooie pr’s en Limieten op de BBT.

Vandaag was er weer de welbekende Biesbosch Trofee. Voor de 5de keer gingen we weer de strijd aan en deze keer werd er deelgenomen door Laurissa, Anouk, Sander, Yvo, Desiree, Alex, Manon, Anouk IJ, Erwin, Jarno, Manon, Amy, Nicky, Michiel, Laura en Carina. Het is een team wedstrijd dus in ieder programma werd de snelste geteld. Daarna werd dan alles opgeteld om zo te kijken wie de snelste vereniging zou gaan worden. De tijden die je zwom telde natuurlijk wel voor jezelf en ook de evt. limieten. Het werd weer een gezellige wedstrijd met goede muziek, vele pr’s en Brabantse limieten en limieten voor NJK en NK.
Als eerste was er de 10x50m vrije slag en met deze estafette zwommen we naar een 5de plaats met in het team: Anouk, Jarno, Manon, Yvo, Amy, Michiel, Anouk, Sander, Desiree en Alex. Daarna kwamen de individuele afstanden tot op de helft van het programma. Daarna was er een pauze en een prijsuitreiking en daarna begonnen we weer met twee estafettes. Als eerste de 4x50m vrije slag jeugd en jonger en de meiden Amy, Carina, Manon en Laurissa zwommen naar een 4de plaats. Bij de jongens junioren 4 en jonger waren het Michiel, Yvo, Sander en Alex die naar een 2de plaats zwommen. Daarna zwom iedereen nog een keer een individuele afstand.
Medailles waren ervoor Sander een zilveren op de 100m rugslag met een BL, Yvo behaalde zilver op de op de 100m vrije slag en een NJK limiet, Desiree zilver op de 100m vlinderslag met een BL op de 50m, Alex een BL op de 100m rugslag, Amy goud op de 100m vrije slag met een NK limiet en ook op de 50m een NK en een bronzen plak op de 100m schoolslag met een BL. Als vereniging eindigde we op een 5de plaats van de 6.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Verslagen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.