Dongen

De voorbereidingen

Waar het in maart allemaal begon voor ons een feest voor Ruud die 60 jaar werd. Er werden verschillende uitnodigingen gemaakt en gekozen welke het ging worden. Teksten voor de app of voor in de mail en natuurlijk wie nodigen we uit en hoe komen we aan het email adres en of telefoonnummer want niet van iedereen hadden we alles. Er kwamen steeds meer appjes en mailtjes terug van mensen die kwamen en er waren er ook jammer genoeg die niet konden.

De boodschappen werden gehaald de frietkar werd gereserveerd en er werden allerlei dingen gemaakt. Het moest natuurlijk allemaal geheim blijven voor Ruud dus ook op de site kon niets geplaatst worden. Af en toe ging het maar net goed want dan belde hij op het verkeerde moment of liep hij binnen. In april / mei hadden we de tuin al een keer met zijn allen helemaal zomer klaar gemaakt dan was het gemakkelijker bijhouden voor Danielle en Rob en een vrijdag zijn we hem helemaal nog een keer nagelopen.


Vrijdag 16 juni was ook Danielle vrij dus we zijn met de tuin begonnen het laatste onkruid eruit. geharkt, Desiree in het planten gedeelte van de vijver daar alles op orde gebracht. Tussen de middag heerlijke broodjes gegeten en daarna begonnen met de stoelen en tafels schoonmaken.

De koeling werd gebracht dus die alvast gevuld zodat het koud kon worden, de laatste bordjes werden opgehangen en toen moest ik toch echt naar huis want Ruud kwam thuis van het werk.

Danielle, Rob, Desiree en Vees zijn  nog lang bezig geweest met versieren, tafels zetten etc en dan morgenvroeg het laatste stukje.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.