Frankrijk

Départ

Danielle schreef op haar blog zaterdag 8 juli:

Goedemorgen! De wekker op 04.00 uur deed toch een beetje pijn. Maar hej, we gaan op vakantie! De auto stond gisteren al zo goed als geladen klaar. We kregen nog een “vakantietas” van Ruud en Corina en samen met de laatste kleine dingen zijn we klaar voor vertrek! Rex heeft zijn ochtendwandeling gehad, normaal lopen we helemaal alleen op straat, maar vanmorgen om 04.15 uur kwamen we gewoon allemaal al mensen tegen! Deuren op slot, ramen dicht en wij zijn vertrokken.

Aire de Maucomble

Aire de Maucomble, oftewel, plaspauze bij de benzinepomp. De laatste 240 kilometer tot aan Sourdeval.
 

Sourdeval

Sourdeval, we zijn er. Eerst de benen strekken en een rondje door het plaatsje. Maar Rex wil maar één ding, drinken. We hadden nog geen 5 stappen gezet of we hadden al drie mensen om ons heen hangen voor Rex. En helemaal toevallig dat er een bioscoop Rex is. Na het kleine rondje in het verder uitgestorven dorpje neergestreken op een terrasje voor een lekkere koude cola. We zoeken het adres van onze accommodatie op en voeren het in. Nog 40 minuten rijden, maar het zou 500 meter vanaf centrum Sourdeval zijn. Oké, Daniëlle was vanmorgen niet wakker en heeft Sourdeval in gevuld in plaats van Sourdeval-les-Bois. Dus terug naar de auto om het laatste stukje je rijden.

La Chevalerie

La Chevalerie, we hebben het gevonden, nadat de buurman ons vertelde dat we de oprit er naast moesten hebben. Een hele aardige mevrouw en het huisje is prachtig. Grote omheinde tuin en genoeg plaats. Nadat alle spullen uit de auto zijn gehaald terug gereden naar een supermarkt in Percy voor de eerste levensbehoeften. En nu begint het lekker naar pizza te ruiken en staat er een koud biertje en een glaasje rosé klaar.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.