Dongen

Vandaag geen koffie voor mij

Vrijdag 21 juli normaal ga ik dan koffie drinken bij Anja maar vandaag had ik het te druk in de Oude Baan. Eerst hier wat dingen gedaan daarna na de bakker etc naar de AVRI voor bloemen en toen op naar de Oude Baan. Alles lekker open gezet en daarna in het eerste gedeelte van de tuin alle blad eruit gehaald daarna gestofzuigd en gedweild alles met nat afgedaan en bloemen in de vazen gezet.

Ondertussen buiten de sproeier aangezet in het eerste gedeelte. Inmiddels was het 13.00 uur en kwam Desiree met heerlijke broodjes dus dat ging er wel in. Daarna is Desiree verder gaan werken voor het werk en ik heb de sproeier omgezet naar het tweede gedeelte en het eerste gedeelte helemaal geharkt. Daarna nog wat andere klusjes gedaan en toen kon de sproeier uit en toen nog even dat stuk geharkt.

Om 16.00 uur was Desiree ook zo ver en zijn we nog even vlug naar Oosterhout gereden voor boekjes maar daar was niet zoveel dus een andere keer verder zoeken wel een paar mooie jurken voor Desiree. Daarna heeft Desiree mij thuis afgezet en was het weer tijd om te eten. Daarna moest Ruud naar de kapper dus even meegelopen de papierbak in de Oude Baan buiten gezet en dan is het avond nu met de voetjes omhoog.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.