Dongen

Een drukke dag

Zaterdag 29 juli was het een drukke dag zowel in de Oude baan als in de Kanaalstraat. In de Oude baan begonnen we met de heg te snoeien eigenlijk had dat al veel eerder gemoeten maar met dat warme weer kon het niet toen gingen Rob en Danielle op vakantie en nu was het dan zover. Het was een heel werk maar nu staat hij er weer mooi bij. Desiree en Vees waren ondertussen weer begonnen met het zand eruit te scheppen en nadat ze weer een kar vol hadden is Ruud die weer naar Ad gaan brengen en daarna weer terug gezet voor de volgende. Met de lunch met zijn allen in de Oude baan gedaan en ook Koen en Sep kwamen langs om te lunchen want die zaten natuurlijk dichtbij op de camping.

Danielle lunchte niet met ons mee want die had een heerlijke high tea bij Den Hespel want daar was een babyshower van Simone. Daarna nog een lamp aangesloten bij Rob en Danielle in de tuin en toen naar de Kanaalstraat. Daar waren ze inmiddels weer een aanhanger lossen en hadden ze ook planten overgezet die ze straks kunnen gebruiken maar nu in de weg staan.

Daarna alles grondig bekeken waar licht moet komen en stopcontacten etc en alles opgemeten dus ook dat kan besteld worden. Daarna nog even thuis aan de gang met het tuinhuis een nieuwe lamp opgehangen en andere rolgordijnen want het was nu wel een allegaartje aan het worden. Daarna natuurlijk voor de TV voor de sprintrace en rond de klok van 19.00 uur bij Danielle en Rob aan de friet.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.