Dongen

Wit zand en zwarte grond

Zaterdag 5 augustus was er alweer om 8.30 uur volop bedrijvigheid bij Desiree. Vandaag was het zwarte grond eruit en wit zand om te straten erin. Als eerste begonnen met de zwarte grond onder de overkapping eruit te halen en waar de pad vroeger had gelegen naar achteren in de tuin. Als de aanhangwagen vol was dan bracht Rob, Ruud en Rex hem naar de wei bij Ad en dan weer veder.

Nadat dat er allemaal uit was wit zand gehaald bij Johan en dat vond Danielle helemaal geweldig want nu kon ze een keer met de laadschop meerijden. Twee volle aanhangwagens zijn er gelost in de Kanaalstraat dus dat waren weer heel wat kruiwagens die er terug in moesten. Tussendoor heerlijke broodjes hamburgers op want de mannen moesten natuurlijk wel op krachten blijven.

Rond de klok van 14.00 uur kwamen er mensen tegels halen want die oude moeten allemaal weg dus die hadden we op internet gezet gratis op te halen wel zelf eruit te halen maar die hadden geluk want de mannen die er waren hielpen nog gauw mee om ze eruit te halen dus die ze kwamen halen waren wel blij. 60 tegels 50/50 zijn er nu al weg nog een paar te gaan.

Daarna zijn Ruud en ik naar huis gegaan en daar nog wat klusjes gedaan o.a de voorkant weer zomerspelen proof gemaakt en nog een paar boodschappen met Danielle. Komende week wordt er namelijk volop gebouwd voor de zomerspelen en de week daarop is het voor de kinderen uit Dongen Zomerspelen.

Daarna bij Rob en Danielle friet gegeten en ook daar was het al Zomerspelen proof.  Bij Desiree iedereen gedoucht daarna heerlijk gegeten en toen op naar de bioscoop.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.