Dongen

Iedereen in de tuin

Zaterdag 12 augustus was het denk ik tuinen dag in het begin was het weer wat minder maar het begon steeds warmer te worden. Ruud heeft eerst de douchkraan vervangen in de buitendouche bij Rob en Danielle en daarna is hij naar Desiree gegaan want ook daar moet nog van alles gedaan worden voordat er gestraat kan worden. Rob en Danielle hebben heel de tuin weer onkruid vrij en geharkt en de schilder heeft de voordeur geverfd het is een plaatje geworden.

Bij Desiree zijn er weer mensen tegels komen halen en de laatste zijn nu naar de gemeentewerf gebracht en ook meteen het overige afval dus heel de tuin is nu leeg. De visbak op internet gezet want die past dadelijk niet in het plaatje althans dit model al vind Desiree het wel heel jammer.

De verkoop ging snel want einde middag was hij al verkocht en morgen komen ze hem halen. Daarna aan de bomen kant twee stopcontact palen geplaats en de verdere verlichting en aan de andere kant alvast het frame gebouwd voor de waterval. Het begint al wat te worden maar er gaan heel wat uurtjes inzitten. Daarna gedoucht en met zijn allen bij Rob en Danielle gegeten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.