Dongen

Met zijn drieën op pad

Woensdag 16 augustus hadden Danielle en Desiree een dag vrij genomen om samen op pad te kunnen gaan. Om 8.45 uur moest ik eerst even naar de pedicure maar om 9.45 uur kwamen Desiree en ik tegelijk aan bij Danielle. Na de koffie met iets lekkers zijn we naar Waspik gereden naar de pluktuin, wat een pracht aan bloemen en mooi aangelegd.

Daar op ons gemak ieder een emmer vol bloemen geplukt en aan de stamtafel wat gedronken en toen terug naar Dongen. Daar natuurlijk eerst de vazen geschikt zodat alles goed in het water stond en toen met Rex zijn rondje gelopen. Daarna zijn we gaan lunchen bij Spijs en IJs en dat was heerlijk, lekker buiten op ons gemak.

Daarna langs de AVRI voor potgrond en wat plantjes voor de bakken bij Danielle en daar nog wat gedronken en gekeken voor wat ze allemaal kunnen gaan doen in Dubai. Daarna ben ik thuis afgezet want de vaas met bloemen was te groot om mee te gaan lopen. Het blijft een vervelende dag maar we zijn hem goed doorgekomen mede ook door alle lieve berichtjes die we hebben gekregen.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.