Dongen

Achter begint het al wat te worden

Zaterdag 26 augustus op ons gemak opgestart en daarna naar Desiree gereden om nog even wat in de tuin te doen. We zijn begonnen met split rijden. Eerst langs het kantoor en de schutting bij Kees, daarna achter het kantoor. Toen een bandje gezet aan de voorkant bij het kantoor en daar worteldoek gelegd en daar de split ingegooid. Aan de andere zijkant gaat nog niet want daar komt eerst nog een pad.

Daarna achter het grote terras alles vlak gemaakt worteldoek gelegd en ook daar alles vol gegooid.  Op de hoek de kerstboom neergezet en als het goed is heeft hij nu zijn definitieve plek gevonden. Daarna nog aan de zijkant van het terras dus dat stuk is klaar. Nog even naar de vaatwasser gekeken maar Ruud kan het niet vinden.

Desiree, Danielle en ik zijn toen nog even naar de AVRI gereden voor een klimop bij de waterval en een paar kleine plantjes en ook Danielle had nog twee planten gevonden voor bij hun en een mooi apparaat om de kastanjes en de noten te rapen. De planten nog gezet bij Desiree en toen werd het toch echt tijd om te gaan eten want het was al bijna weer 19.00 uur. Dit gezellig bij Danielle en Rob met zijn allen en toen naar huis.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.