Spanje

Nu kijken hoe mooi Madrid is

Zaterdag 23 september namen we na het ontbijt afscheid van Valencia en gingen wij om 10.00 uur op weg naar Madrid. Het was ongeveer 350 kilometer dus een mooi ritje. Al moet ik wel zeggen dat ik het binnenland van Spanje niet zo mooi vind. Rond de klok van 13.30 uur kwamen we aan bij ons hotel waar we vriendelijk werden geholpen. Onze kamer was nog niet zover maar de auto mocht alvast in de parkeergarage en wij kregen een plattegrond mee om Madrid alvast te gaan verkennen.

Het dichtstbijzijnde metro station was 10 minuten lopen dus dat was niet verkeerd. Het was weer even puzzelen hoe deze werkte maar we werden op weg geholpen door een vriendelijk jong stel dus dat ging al snel goed. We moesten een keer overstappen en toen stonden we midden in Madrid en wat een drukte we waren in Barcelona al wel wat gewend maar dit spande de kroon niet normaal. We zijn eerst een stuk door de winkelstraat gelopen om daarna uit te komen op het mooie plaza Major. Wat een plein en wat een drukte maar wel heel gezellig en hier hebben we dan ook meteen wat gedronken en gegeten. Daarna zijn we langs Palacio Real gelopen een prachtig paleis met een mooi uitzicht daarnaast stond de kathedraal de Nitra dus die ook meteen meegepakt. Daarna door allerlei straatjes geslenterd en je kwam niet uitgekeken. Rond 19.00 uur terug naar het hotel gereisd want mijn voet begon toch weer wel wat op te spelen al denk ik wel dat de blaar zo goed als kapot is.

Bij het hotel ingecheckt en naar onze kamer gegaan die er weer goed uitziet. Wat hier wel raar is je kunt gewoon koffie, thee en frisdrank pakken en je hoeft niet te betalen dat heb ik nog nooit mee gemaakt.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.