Dongen

Een workshop……
en nog veel meer

Zaterdag 4 november werd ik om 9.30 uur door Danielle en Desiree opgehaald om naar de workshop te gaan die ik had gekregen met mijn verjaardag om een bloementaartje maken. Het werd een leuke en gezellige cursus en ook al waren we met een flinke groep geen een taartje werd hetzelfde. De tijd vloog om en rond de klok van 12.30 uur reden we terug naar Dongen.

Ruud had ondertussen alles bij de vijver gesnoeid en kwam daar tussen het groen ene schildpad tegen dus dat was minder want die had eigenlijk allang naar beneden gemoeten in de vijver dus hopelijk komt dat nog goed.

Desiree en Vees zijn toen naar Oberhausen gereden naar het grote winkelcentrum en Ruud en ik zijn bij Danielle en Rob gaan lunchen. Daarna zijn Daniëlle en ik naar An en Marij gereden want die vierde vandaag hun verjaardag. Daar gezellig zitten kletsen en daarna nog even met Ruud op pad geweest om te kijken naar 5 december cadeautjes.

Daarna in de Oude Baan frietjes gegeten en toen naar huis want Raymond en Sabine kamen gezellig langs en dat was weer een tijdje geleden dus dat was weer gezellig.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.