Dongen

En ze zijn vertrokken

Dinsdag 21 november was het dan zover de reis naar Dubai kon beginnen. Om 9.15 uur waren ze allemaal hier nog even de koffers gewogen maar dat klopte allemaal dus kon de reis naar Schiphol beginnen want  het zou een echte reis worden zoveel file stond er. Normaal gaan we natuurlijk over de A27 maar daar stond alleen al bij Lexmond meer dan uur dus werd er gekozen voor Rotterdam maar  dat is echt geen fijne weg als je die niet gewend bent en natuurlijk is het een stuk om. Maar om 11.00 uur reden we de parkeergarage in dus we waren mooi op tijd.

Eerst naar de TUI voor de goodiebag en spullen voor de formule 1 gehaald. Daarna de koffers ingecheckt en toen naar de koffiebar voor wat drinken en wat lekkers. Rond de klok van 12.30 uur was het dan toch echt tijd om afscheid te nemen en daar gingen ze dan met drieën op weg.

Wij zijn toen terug gereden en zijn eerst met Rex gaan lopen en zijn bak naar Discus gebracht voor Sinterklaas. Daarna allerlei klusjes gedaan en heerlijk gegeten, daarna Rex nog een keer uitgelaten want het schema liep vandaag wat anders en toen naar huis.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.