Dongen

De site’s van Danielle en Desiree

Dinsdag 21 november Danielle en Desiree houden ook allebei Polarsteps bij maar voor degene die hun niet volgt zal ik het hierop zetten.

Op de site van Danielle stond vandaag.

Dongen

We zijn zover! We denken dat alles is ingepakt, we zitten netjes onder de 20 kilo, dus genoeg plek voor souvenirtjes. We gaan nu proberen om binnen twee uur op Schiphol te komen. Want het is niet best op de weg.

Vertrekhal 3

Om 11.15 uur aangekomen op Schiphol. Rob heeft geen kaartje, maar staat wel in de parkeergarage. Ben benieuwd of ze nog weg komen dadelijk.. We hebben de Tui dames gevonden en onze F1 tas in ontvangst genomen. De bagage is ingecheckt en wij nemen nog even een koffie voor we de douane door gaan.

Vlucht EK148

Na de koffie was het echt tijd om verder te gaan. Dus afscheid genomen en naar de douane. Hier werd uiteraard mijn koffer er weer uitgehaald, het was de batterij van de laptop deze keer. Door naar de zelfscan paspoort controle en op weg naar gate G9. Hier is het boarden drie keer uitgesteld en liepen we Ali B tegen het lijf. Maar om 14.30 zaten we op onze stoel! Dus de telefoon gaat nu in vliegtuigmodus. Tot over ongeveer zeven uurtjes.

Desiree schreef op haar site

Dongen; ready to go!

We hebben er laaaang op moeten wachten maar vandaag is het zo ver; we gaan naar Dubai en Abu Dhabi en pakken dan -omdat we er toch zijn- even de formule 1 mee 😜. Hectische maandag, omdat ik toch eerst nog even moest werken, mijn koffer 🧳 moest pakken, nog even aanwezig wilde zijn bij een gesprekje in het zwembad 🏊‍♀️ … eindstand om 21:30 uur konden de laatste spullen in de koffer worden gedropt, maar uiteraard nog niet alles, want ik moest vanmorgen natuurlijk nog de helft van de spullen gebruiken💄 .. Vanmorgen na de koffie ☕️ en croissantjes 🥐 naar papa en mama vertrokken waar Danielle en Rob inmiddels ook waren aangekomen. Daar was het moment van de waarheid… de koffer moest gewogen worden… een dikke 19 kilo dus 4 kilo ruimte voor cadeaus (en na dit wegen bleek dat Vees en ik samen op dieet moeten zodra ik terug ben 😅😜) Helse rit naar Schiphol met allerlei ongelukken en wegopbrekingen, maar we zijn er (arme Rob reed 1 klein straatje verkeerd, gelukkig zaten wij in een andere auto 😂) Nu aan de cappuccino en een appeltaart 🍰. Bijna ready for take off! 👋🏼

Ready for take-off; EK147

Na een volledig -bijna- inwendig onderzoek werd na 5 minuten borstonderzoek ook mijn BH goedgekeurd. Niceee 👍🏼. Ondertussen was mijn zus haar tas uit de rij gevist en werd er druk gegraven naar een laptop lader en usb kastje… eindstand na 15minuten bleken we code groen te hebben en kon de familie Emmen door naar de digitale paspoort controle. Super tof dat iedereen weet hoe dat werkt, dus dat duurde ook helemaal niet lang 🤪. Kwam er nog eentje proberen voor te dringen want haar vliegtuig ✈️ ging bijna… bijzonder hè op een vliegveld? Nou meid toevallig, je raadt het niet, maar die van ons gaat ook, dus aansluiten en op je beurt wachten. Staan we lekker te genieten in gate G9 van een cola van 4,15€….. ziet mijn oog Ali B door het poortje komen. Fotootje gemaakt 📸 en toen boarden. Na een heel vriendelijk en gastvrij ontvangst nu echt klaar ervoor. Dekentje, kussentje en koptelefoon, helemaal goed. Bye bye 👋🏼

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.