Dongen

Een drukke zaterdag

Zaterdag 2 december was het al vroeg dag want Ruud wilde nog een keer de dakgoot gaan maken bi Desiree en nu was het droog. De vorige keer met dat soort van rubber was niet gelukt want dat dreef weer gewoon weg daar is het gewoon te nat voor nu dat werkt alleen in de zomer denk ik. Dus met Rob en twee ladders die kant op bij Ome Jos nog wat spullen opgehaald van een of andere bout dus nu gingen ze er een lap in “branden”. Eerst alles schoon en droog gemaakt en daarna aan het werk ze denken nu dat het is gelukt maar dat zullen we zo weten met al die regen en sneeuw want het kwam al binnen uit.

Ondertussen waren Danielle en ik naar Waspik gereden om de spullen op te halen voor de workshop thuis om een kandelaar te maken voor kerst. Dus we kunnen met ons drieën aan de gang. Daarna Rex uitgelaten en spullen gehaald voor de lunch met o.a lekkere kibbeling.

Rob had zich ondertussen verkleed want die werd opgehaald want die had de surpriseparty van zijn broer want die werd 40 jaar. Ze zouden naar een bier proeferij gaan bij de Wit en daarna heerlijke hamburgers eten die je zelf  kon samen stellen en dan nog stappen in den Bosch. Het werd een zeer geslaagde middag/avond.

Ruud, Danielle en ik zijn naar de verjaardag van Romy en Marit gegaan want die vierde hun verjaardag samen. Daarna nog even door Oosterhout gelopen en toen was het weer avondeten. Deze keer maar met zijn drieeen want Rob was er natuurlijk net en Desiree en Vees waren naar twee films dus die aten daar.
Daarna nog even langs Ome Jos en tante Tiny want dat was weer even geleden dus even bij kletsen.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.