Dongen

Een drukke zaterdag

Zaterdag 16 december op ons gemak opgestart en daarna spullen uit de garage gehaald want door alle toestanden stond nog steeds de kerstboom niet. Dus op mijn gemak de kerstboom en stal gezet en Ruud heeft de vensterbank gedaan zodat alle huisjes in een keer licht hebben dat het allemaal niet afzonderlijk aangezet hoeft te worden. Ruud wisselt de keukenstoel af met het toilet dus het gaat hier lekker. S.middags even met de rest over de kerstmarkt gelopen maar dat stelde helemaal niets voor.

Danielle en Rob zijn toen om 15.30 uur aangereden naar Amersfoort naar het hoofdkantoor van Rob zijn werk voor kerstviering 2. Dit was ook een prachtig feest het was net een soort kermis en er was van alles te eten en te drinken. Bij afloop kregen ze ook nog een mooi pakket mee.

Na de kerstmarkt ben ik terug naar huis gegaan en heb ik met Ruud Rex uitgelaten en toen is Ruud weer de bank in gegaan met Rex als zijn oppas en ik ben naar Atledo gelopen voor de Urban Kerstrun. Desiree en Ruud zouden deze eigenlijk hardlopen maar konden nu niet wegens het ziek zijn en ik zou hem wandelen dus ben ik toch die kant opgegaan.

Het was een prachtige tocht al moet ik wel zeggen dat ik er wel mijn broek aan vol had aan die 6 km. We kwamen door veel gebouwen en er was door iedereen echt werk opgemaakt. Daarna een kleinigheidje gegeten en toen tv gekeken totdat Rob en Danielle Rex weer op kwamen halen.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.