Dongen

1ste kerstdag

Maandag 25 december was het eerste kerstdag dus eerst wat uitgeslapen en een klein ontbijtje op, Desiree kwam ook hier langs en toen zijn Ruud en Desiree eerst even gaan hardlopen. Daarna gedoucht en opgeruimd en toen naar Danielle en Rob om te brunchen. He was heel uitgebreid en lekker en daarna met zijn allen even opgeruimd en wat na zitten kletsen. Daarna kwam Sander en Suzan en was het tijd voor koffie/thee met iets lekkers en natuurlijk Risk. Het eerste potje werd gewonnen door Rob en dit was voor het eerst in al die jaren.

Het tweede potje ging Suzan in mijn plaats en kon een tijdje later met Danielle aan het eten beginnen. Het spel kregen ze voor het eten niet uitgespeeld dus werd het even op een plaat gelegd zodat we naar het eten weer verder konden. Ook het diner was heerlijk we begonnen met tomatensoep en kippensoep daarna drie soorten rollade kalkoen, kalf en Ribeye. Met frietjes, gebakkenaardappels en verschillende groenten. Het toetje werd appelstrudel met slagroom en vianetta.

Daarna hebben wij opgeruimd en kon het spel weer hervat worden deze keer werd het gewonnen door Desiree. Daarna zijn we het spel gaan doen de weerwolven van wakkerdam en ook dat was heel gezellig. Rond de klok van 00.30 uur was het toch echt tijd om richting huis te gaan.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.