Dongen

Van alles wat

Vrijdag 29 december hadden we allemaal iets anders te doen. Rob en Danielle gingen naar de Biesbosh maar daar was jammer genoeg wel veel afgesloten door het hoge water maar ze konden wel nog een route lopen daar dus dat was wel leuk en ze moesten ook flink door het water. Nadat ze route hadden gelopen zijn ze naar fort Altena gereden maar daar was niet zoveel en toen met de pond bij Dussen terug dus die hadden een mooie route gereden.


Desiree, Vees en die zus waren in Den Haag naar de bioscoop geweest want daarna pikte ze tevens een nichtje van  Vees op die daar was logeren. De film viel tegen dus dat was wel jammer.


Ruud en ik zijn naar Antwerpen gegaan naar de kerstmarkt. Het waren gezellige pleinen/straten en de stad op zich is ook wel heel leuk ik was daar nog nooit geweest.

Tussendoor natuurlijk geluncht en wat gedronken en zo werd het een gezellige dag. Op de terug weg nog even snel de boodschappen gedaan wat we te kort kwamen die week en toen zat de dag er zo goed als weer op. Na het eten lekker film liggen kijken.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.