Dongen

Oudjaarsdag

Zondag 31 december was het weer de laatste dag van 2023. Na het ontbijt zijn Ruud en Rob gaan MTBen want het zou droog zijn maar dat was het duidelijk niet. Wel toen ze vertrokken maar onderweg hebben ze toch wel wat regen gehad. Nu was het bos natuurlijk ook wel erg nat dus ze hadden beide wel een douche beurtje verdiend.

Danielle en ik zijn de oudjaarstocht gaan lopen in Rijen de Sylvester Glühwein en ook die was erg nat want ook wij kregen die bui. Daarna heerlijk olliebollen gegeten want die hadden we nog niet op. Nog even boodschappen gedaan daarna voor J&F want die beginnen ook weer een dinsdag dus dan moet er wel eten zijn en zo nog wat lekkers voor savonds.

Daarna aan de stoofpotten begonnen voor nieuwjaardag wan die moeten we een paar uur op staan en ik moet zeggen ik had twee nieuwe maar ze zijn heerlijk. Daarna ons geïnstalleerd voor de tv en lekker tv gekeken. Danielle en Rob waren ook thuis want Rex vind vuurwerk maar niks en Desiree en Vees waren in Roosendaal. Ik had ze wel beide een lot gegeven maar het geluk was er niet van het jaar. Dus op naar 2024

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.