Dongen

Een mooie tocht
een lekkere lunch
een geweldig feest

Zondag 21 januari zijn we rond de klok van 10.00 uur gaan lopen in de Loonse en Drunense Duinen bij Bosch en Duin want voor fietsen was het te koud. Het was een mooie route en dan is het toch helemaal anders nu met die sneeuw en de grote stukken bevroren water. Op zich is er niet veel water in de Loonse en Drunese Duinen maar door al die regen was er veel water blijven staan en dat was nu helemaal bevroren waar je over moest ik had wel zo iets hoe diep is di eigenlijk en is dat ijs nog wel sterk genoeg maar het is allemaal goed gekomen.


Na de wandeling wilde we eigenlijk bij Bosch en Duin eten maar daar was het zo druk dat we zijn uitgeweken naar Spijs en IJs. Daar heerlijk gegeten en Danielle rekende af dus dat was helemaal leuk.

Daarna thuis allemaal gedoucht en omgekleed want om 14.30 uur begon het feest van ome Jos en tante Tiny 60 jaar getrouwd. We kwamen allemaal tegelijk aan bij de 4-sprong dus we hadden een tafel voor ons zessen.

Het was een gezellig feest er werd door de kinderen en kleinkinderen nog een mooi lied gezongen waar eigenlijk heel de zaal wel aan mee deed en er was een heerlijk buffet met ruime keuze voor iedereen.

Rond de klok van 19.30 uur was het voorbij en zijn we allemaal naar huis gegaan en zat het weekend er alweer op. 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.