Dongen

Een drukke zaterdag

Zaterdag 10 februari was een drukke dag met veel verschillende dingen. Desiree kwam hier een bus ophalen want haar bank was binnen die ze had besteld voor in het kantoor. Dus even op en neer naar Breda de bus weer terug gebracht met Ruud en toen samen met Vees de bank in elkaar gezet.

Ruud was ondertussen begonnen met de poort in de grondlak te zetten dus dat was ook een heel werk. Rob, Danielle, Rex en ik waren naar Chaam gereden om te wandelen. We zijn begonnen aan het Oranje Naussaupad en dat is een tocht van in totaal 143 kilometer. Hij is eigenlijk verdeeld in etappes van rond de 15 tot 20 kilometer maar ook die hebben wij weer verdeeld. Als er nu niets te lopen is in de buurt dan pakken we daar telkens een etappe van.

Dus zaterdag was de eerste keer en de start was in Chaam. Al snel waren we het dorp uit en kwamen we op landerijen, paden en in bossen terecht. Het was een prachtige tocht en we hebben veel gelachen onderweg want door het vele water kwamen we toch wel in benarde situaties terecht. Rob en ik hadden allebei wel een douch beurt verdiend want beide waren we gevallen maar alles is goed gekomen. Na 7 kilometer hadden we het wel gezien en is Ruud ons op komen halen en Rob en Danielle en Rex terug naar de auto gebracht.


Na de douch en wat te hebben gegeten zijn Ruud en ik naar Desiree gereden om de bank te bekijken en de robot grasmaaier is aan te slingeren. Dus even alles doorgenomen en toen zijn Ruud en Vees de draden gaan leggen in het kader waar de maaier moet zijn.

Rond de klok van 18.00 uur met zijn allen bij ons gegeten en ook Simone schoof gezellig aan want Rob, Danielle en Simone gingen naar de stapperij s’avonds om te carnavallen en daar was de rest dan ook.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.