Dongen

De huishoudbeurs 2014

Maandag 19 februari was het weer zover de huishoudbeurs stond vandaag gepland dus gezellig met zijn drieën op pad. Om 9.00 uur kwam Desiree mij ophalen met Danielle en na nog even een boodschapje te hebben gedaan reden we daarna door naar Amsterdam naar de RAI. Om 10.30 uur reden we de parkeergarage in en toen was het even kijken waar ingang K was want daar moesten we naar binnen.

Eenmaal binnen was het ongeveer 10 minuten wachten dis mooi even een klein interview gedaan en toen gingen de deuren al open en konden we los. Als eerste de shopper gescoord want op was op en dat was maar god ook want halverwege de middag was hij niet meer te koop. Daarna zijn we hal voor hal afgelopen en overal gekeken, gekocht, geproefd en met spelletjes meegedaan.

Ook zijn er de nodige foto’s gemaakt en hebben we natuurlijk een paar keer gezeten om wat e drinken en te eten. Rond de klok van 16.30 uur zijn we weer richting de auto gelopen en om 17.00 uur reden we weer de parkeergarage uit. Onderweg eten besteld en om 18.10 reden we weer de Oude baan in. Daarna het eten opgehaald en hebben we lekker met zijn allen nog gegeten en toen zat de dag er weer op. Een hele gezellige, lekkere en mooie dag.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.