Dongen

En de muur ligt eruit

Zaterdag 11 mei was de dag van de stalen balk want die moest vandaag geplaatst worden. Om 8.15 uur was het verzamelen in de Oude baan. Rob had de lift gehaald om de balk mee omhoog te takelen dus het karwei kon beginnen. Met 5 man sterk hebben ze hem door het schuifraam naar binnen gebracht en op de lift gelegd daarna omhoog en toen zagen ze dat hij niet lekker paste. Dus hier en daar wat verandert en toen hoorde ze stenen vallen dus snel naar boven maar dan moeten ze in een kruipruimte maar daar met een koevoet en balken alles tegen gehouden en toen kon hij op zijn plaats gelegd worden.


Ppppffff gelukt ik vond het maar niets. Rob is toen begonnen met het terug metselen van de stenen boven en Desiree, Danielle en ik met het slopen van de muur. Nadat Ruud en Vees klaar waren met het wegbrengen van de lift zijn die ook mee gaan helpen en meteen alle puin in zakken gedaan en op de aanhanger gezet.

Toen alles eruit was zijn Ruud, Desiree en Vees alles weg gaan brengen en toen was ook Rob klaar met het metselen boven. Daar nog wat gedronken met zijn allen en toen is Ruud samen met Rob weer verder gegaan en Desiree, Vees en ik zijn voor Desiree een vijgenboom gaan halen.


Daarna heeft Ruud de stofafscheiding afgebroken en Danielle en ik de keuken weer stofvrij gemaakt. Daarna hadden we zelf wel een douchbeurt verdiend en toen zijn we bij Danielle en Rob wat gaan eten een klein rondje gelopen daarna en toen op de bank.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.