Dongen

Rob 37 jaar

Vrijdag 21 juni niet meteen naar het toilet het zal toch niet zo zijn dat ik na een half jaar ook van de diarree af ben. Ruud weggebracht, boodschappen gedaan, opgeruimd en naar Anja voor een bakkie koffie. Op de terug weg heerlijke broodjes meegenomen voor Desiree, Danielle, Rob en mij want alles zit in de Oude baan.

In de Oude Baan wordt nog hard gewerkt in de tuin het laatste snoeien en natuurlijk versieren voor vanavond. Desiree werkt nog even in het kantoor van Danielle en s’middags komt Berna en Tessa gezellig bij Danielle en Rob een bakkie doen. Dan is het nog even de laatse puntjes op de i en nog snel even iets eten voordat de visite komt.

Rond de klok van 19.30 uur komen de eerste binnen en ze willen natuurlijk allemaal eerst kijken hoe de verbouwing is geworden. Daarna is er koffie/thee iets lekkers en dan even later kan het voetballen op groot scherm beginnen. Er is van alles te eten en natuurlijk wordt er op tijd rond gegaan met een vette hap van Cora.

Het wordt een gezellige avond die Ruud en ik afsluiten rond de klok van 00.00 uur om naar huis te gaan de rest gaat nog een paar uurtjes door. Verder van heel de dag geen last gehad dus hopelijk blijft het zo je kan het bijna niet geloven.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.