Dongen

Een rustige zondag en Desiree
is goed aangekomen

Zondag 23 juni kregen we s’nachts door dat ze waren geland en dat ze in het hotel waren aangekomen. Na het ontbijt zijn Ruud, Rob, Sander en Maickel gaan MTBen en Danielle en ik zijn naar de AVRI gereden om wat planten voor binnen te kopen voor bij Danielle want een paar hadden het begeven. Daarna was het douchen en tosti’s eten en toen hebben we eerst een klein rondje gelopen voordat we naar de Oude baan gingen om F1 te kijken. Ome Jos en tante Tiny kwamen daar ook gezellig kijken dus dat werd een gezellige middag.

Van Desiree hadden we inmiddels door gekregen dat ze s’nachts wakker waren geworden van een gesprongen waterleiding en dat ze nu een andere kamer hadden gehad. Ze hadden een goed ontbijt gehad en ze hadden daar de omgeving wat verkend en wat geld gepind.

Je voelt je daar wel heel rijk want het geld is daar niet zoveel waard dus je hebt grote stapels wat eigenlijk niets voor stelt. . Langs de rivier opeen terras gezeten en s’avonds na het eten op tijd naar het hotel terug gegaan want Desiree was wel heel moe geworden en van het reizen een korte nacht en ineens het temperatuur verschil. Na de F1 zijn we naar huis gegaan nog wat boodschappen voor J&F gedaan en daarna gegeten en voetballen gekeken.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.