Dongen

Snoeien

Zaterdag 27 juli waren we al op tijd bij Danielle en Rob want vandaag was het snoeitijd. Als eerste zijn ze begonnen met de grote heg voor bij straat want die geeft wel heel veel werk en daar moet zelfs het steiger aan te pas komen. Daarna was de hedera aan de beurt in de rest van de tuin. Danielle en ik waren alvast in de tuin begonnen want daar moesten ook planten gesnoeid worden en dode bloemen eruit geknipt worden.

Tussen de middag heerlijk buiten gegeten en daarna is Ruud met Desiree en Vees naar de Rijen gereden naar Aarts voor screens voor bij Desiree want daar wordt het zo warm binnen en het hoeft alleen maar aan de voorkant want daar schijnt heel de dag de zon. Rond de klok van 15.00 uur is Rob naar de gemeentewerf gereden om de aanhanger te legen en Danielle is alvast gaan douchen want die moesten om 17.00 uur gaan BBQen bij Rob en Femke.

Ik ben alvast naar huis gelopen en het het huis versierd voor de zomerspelen want de straat was gedaan overdag door mensen uit de straat dus ik dacht dan is het ook wel leuk als ik het huis ook alvast doe en later natuurlijk de kwalificatie gekeken. Rex kwam gezellig naar ons dan was die ook niet alleen en Desiree en Vees gingen gezelig eten bij de Zuiderklip en daarna naar de bioscoop.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *