Dongen

Van Dishoek naar Zoutelande

Woensdag 7 augustus was voor iedereen weer werken en ik mocht als eerste naar de pedicure. Daarna wat boodschappen gedaan en langs Berna geweest voor een “bakske” en daar waren ook alle kinderen thuis dus een gezellig samen zijn en die hadden ook nog taart bij dus dat was helemaal lekker. Tussen de middag natuurlijk ons lunch rondje en deze keer was het druk op het Wilhelminaplein want hier stonden allemaal vrachtwagens, kranen en ander materiaal en dat was neergezet voor de zomerspelen groep 1 en 2 want die hadden als thema in de bouw. Dus Rex moest natuurlijk op de foto voor zijn facebook en insta. Bij Danielle kwam weer een nieuw leesboek binnen van de crime compagnie dus die heeft er weer een spannend boek bij.


Na het werk kwam Desiree hier naar toe en ook Ruud was vroeger thuis want s’middags stond de zeetocht op het programma dus na wat soep en een broodje te hebben gegeten gingen we op weg naar Dishoek.


Daar aangekomen de tag opgehaald en omgekleed en toen stapte je in een stuk glas dat was minder. Ruud eruit gehaald en toen ging het wel weer. Nadat iedereen was ingesmeerd was het tijd om de duin over te gaan richting de start. Ik ging niet mee dus ik ben toen naar Zoutelande gereden dus ik wist niet dat het hoge golven waren dat zag ik pas in Zoutelande. Ruud liep mee deze keer want Desiree voelde zich niet helemaal zoals anders dus dat vonden ze beide fijner. Een heleboel kwamen niet door de branding en onderweg zei Ruud kwamen er alsnog heel veel zwemmers uit. In Zoutelande kwam Thierry al met een 7 boeien aan die waren al aangespoeld op het strand dus ik vond het toch wel fijn dat de zwemmers in aantocht waren. Hoeveel dat er waren ingeschreven weet ik niet maar 213 zwemmers hadden in ieder geval Zoutelande bereikt en Desiree was als 12de dame binnen gekomen dat had ze zelf niet verwacht dus dat was mooi. Nadat iedereen was omgekleed zaten we al een tijd op het terras bij de strandtent maar serveersters waren er niet dus na 30 minuten zijn we toch maar weggegaan en hebben onderweg wat gegeten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *