Tsjechië

Breakfast

Danielle schreef op donderdag 22 augustus op polarsteps:

We gaan er op tijd uit zodat we nog lekker kunnen ontbijten op het oude plein in Praag. Rex heeft dan ook meteen zijn ochtendwandeling gehad. En dan gaan we weer inpakken en uitchecken. Want we gaan naar het laatste adres van onze rondreis. Praag is prachtig, heel veel te zien en vol leuke straatjes en terrasjes. Erg veel bezienswaardigheden en vooral erg gezellig. Een heel dik groot compliment aan Rex, die zich heeft gedragen als de allerbeste hond in de wereld zelfs op gigantisch drukke plekken!

Autokempink Česká Brána

Aangekomen op Autokempink Česká Brána hadden we geluk dat de hut al klaar stond. We hebben de spullen uit de auto gehaald en even de camping verkent om daarna op zoek te gaan naar een wandeling in de omgeving. Ook hebben ze hier hun eigen camping bier wat we natuurlijk moeten proberen.

Tiské Stěny

Na het inchecken en uitpakken besluiten we toch om nog even sportief te zijn. Wandelkleren en -schoenen aan en in de auto op weg naar Tisá, de Tisá rotsen om precies te zijn. De Tisa-rotsen, in het Tsjechisch bekend als de Tiské Stěny, zijn een verzameling van torenhoge rotsformaties die een labyrint lijken te vormen.

Je kan rond de spectaculaire rotsen wandelen en genieten van het fantastische uitzicht. Het is een van de populairste plekjes in het nationaal park en het bevindt zich in het uiterste westen van het beschermde gebied. Filmliefhebbers zullen deze rotsformaties ongetwijfeld herkennen uit de films van Narnia. Zelf kennen wij deze film niet.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *