Dongen

Een drukke woensdag

Woensdag 4 september ben ik s,morgens meteen naar de Kanaalstraat gegaan want Aarts kwam de rolluiken hangen. Desiree heeft lang getwijfeld of screens of rolluiken maar het zijn rolluiken geworden. Alleen de voorkant hoeft want op de zijkant en achterkant komt geen zon maar het was toch veel werk. Rond de klok van 12.30 uur waren ze klaar dus kon ik meteen door voor het lunch rondje. Daarna terug gegaan om verder te gaan met de kamer / keuken en toilet want dan is alles weer gepoetst.

Ook Ruud kwam s’middags want nu lage er overal lange draden naar de stopcontacten dus die ging hij allemaal wegwerken. Eerst spullen gehaald want er moest ook een nieuw stopcontact komen in de meterkast dus genoeg werk te doen.

Rond de klok van 16.30 uur was ook Ruud klaar en konden we naar huis waar Ruud nog even alle bakken van de screens heeft gepoetst en de ramen heeft gezeemd die weet ook van geen ophouden. Daarna gegeten en toen kwam Rob ons halen om terug te gaan naar Desiree. Daar waren nog wat kleine klusjes een muur die vochtig is in de badkamer dus weer op zoek tocht want we weten niet waar het vandaan komt.

Nu heeft Rob de kit uit de douch gehaald en helemaal opnieuw gekit hopelijk werkt dat nadat alle klusjes waren gedaan was het tijd om naar huis te gaan want Danielle kwam mij om 21.45 uur halen want dan gingen we Anja, Jos en Annet halen op vliegveld Eindhoven want daar was van alles fout gegaan met vertrek dus nu waren ze vanuit Amsterdam vertrokken maar kwamen aan in Eindhoven. Daar hebben Danielle en ik eerst wat gedronken en even later kwamen ze aan en zijn ze weer veilig thuis.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *