Dongen

80 jaar bestaan

Zaterdag 14 september begon al op tijd want Ruud ging al vroeg naar de kapper en ik ben maar met de beneden verdieping begonnen want alles moet natuurlijk spik en span voordat we vertrekken. Na de kapper gingen Ruud, Desiree, Vees, Rob, Sander en Maickel MTBen dus kon ik weer heerlijk verder. Daarna allemaal gedoucht en een van de laatste wassen aangezet. Daarna begonnen met de koffers inpakken daarna zelf douchen en langs de friettent voor iedereen want we gingen bij Danielle en Rob eten want daar was ook Lenno. Danielle heeft toen Lenno weggebracht en daarna zijn we met zijn allen naar van den Noort gegaan voor het 80 jarig feest.


Het terrein zag er piccolo bello uit en alles netjes weggezet en met licht erop prachtig. Ook aan de entree was tijd besteed dat was al een feestje op zich. De opening was om 20.00 uur door Joyce, Babs, Cees en Niels met allerlei onderwerpen en filmpjes. Daarna barste het feest los met een mooie band, Jeroen van den Boom, hapjes, drankjes en entertainment.

Rond de klok van 00.00 uur zijn wij toch weer richting huis gelopen want om 5.00 uur gaat de wekker. Als je wegging kreeg je een prachtig boek mee geschreven over 80 jaar bestaan van den Noort door (oud) collega’s, familie en vrienden met heel veel foto’s en mijn vader staat er heel veel in dan krijg je toch altijd even de kriebels. Ook ik heb er aan meegewerkt dus in de vakantie ga ik hem lezen en dan kom ik erop terug.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *