Corsica

Een mindere dag

Woensdag 25 september begonnen met een heerlijk ontbijt daarna alles ingepakt en vertrokken richting ons nieuwe hotel in Aleria. De weg ging bijna helemaal langs de kust en het land om te zien is nu heel vlak dat was even wennen want dat hebben we hier nog niet gezien. In Aleria aangekomen eerst de plek gezocht waar een mooie vlakke wandeling zou zijn en met nog pijn in de kuiten van gisteren zag ik dat wel zitten.

We kozen voor de 5 kilometer en dat was achteraf maar goed vlak was hij totaal niet en spectaculair ook niet maar we zullen maar denken de kilometers zijn weer gelopen. Daarna over een zandpad naar een uitkijktoren gekeken en het uitzicht was daar prachtig. Wat ze hier ook veel hebben zijn wijngaarden zo ver dat je kunt kijken zijn er druiven. Dus dan moet je die wel even een aan doen en een flesje voor Danielle regelen ik hoop dat het de goede is. Daarna ingecheckt in het hotel en de spullen gepakt om nog naar het strand te gaan. Het is een beetje een oud bollig hotel met een receptioniste die het alleen over een bus heeft die komt zelfs het menu is erop aangepast.

Na een paar uur op het strand te zijn geweest waar jammer genoeg de terrasjes dicht waren hebben we meteen een restaurant gezocht want hier rond het hotel zijn er niet veel. Een mooi restaurant gevonden bij een oud fort dus dat ook meteen bekeken. Fort matra heet het maar we hebben hier alleen het oude fort en kerk etc bekeken maar niet de opgravingen uit de romeinse tijd. Daarna gedoucht in het hotel we konden daar nu ook niet parkeren van die vrouw want de bus kwam dus maar even aan de overkant gezet en toen terug naar het restaurant. Wat Ruud had besteld was lekker maar ik had een verkeerde keuze en vond het niet lekker maar dat kan een keer het toetje was wel heel lekker. Daarna terug na het hotel en we konden nu gewoon parkeren dus dat was wel gemakkelijk voor morgen want dan gaan we weer inpakken en op weg naar Bastia. We zijn dus de dag wel goed doorgekomen maar het was allemaal net niet.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *