Dongen

Een drukke dag

Donderdag 17 oktober begon zoals altijd iedereen aan het werk en de weekboodschappen natuurlijk altijd terugkerend. Daarna hier wat klusjes met Rex een rondje en dan eindelijk weer gewoon naar Berna thuis op de koffie. Wat fijn dat ze weer thuis is nu nog wat verder opknappen maar dat komt wel goed. Bij Rob en Danielle was s’morgens al vroeg Aarts om weer verder te gaan met de markiezen en de screen en het is zo mooi geworden. s ‘middags werd alles in gesteld dus het kan met de afstandsbediening geregeld worden maar ook via de app op je telefoon dus dat is wel heel mooi. Vooral omdat het markiezen zijn en niet tegen harde wind kunnen maar je kunt het nu mooi op afstand dicht doen.

Later op de middag was het weer alle hens aan dek in de Wilhelminastraat want daar werd de vloer geëgaliseerd dus dat was mixen, emmers schouwen, gieten en alles egaliseren dus. Rond de klok van 18.00 uur zat alles erin en opgeruimd dus was het daarna tijd voor friet.

We zijn toen eerst Rex uit gaan halen en tevens de rollator van oma naar Berna gebracht want dat loopt makkelijker en tevens kan er van alles opgezet worden dat ze niet zo vaak op en neer hoeft maar ja als dat Desiree moet doen gebeurt er altijd wel iets en ja hoor een grandioos idee lekker gaan zitten op dat ding en Rex doet de rest. Je snapt wel hoe dat is gegaan.  Daarna iedereen naar huis en kon er gedweild worden en toen kwam Ad nog een keer op de koffie met een mooie bos bloemen alvast voor mijn verjaardag want nu was hij in Nederland en dat is natuurlijk niet altijd dus dan is het extra leuk en mooi. 

   

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *