Dongen

Een hele mooie dag

Vrijdag 18 oktober was er natuurlijk eerst een koffie en de krant en daarna een paar boodschappen om daarna door te gaan naar de Oude baan. Iedereen was daar dus eerst gezellig koffie met gebak en de cadeaus en ik kan echt zeggen CADEAUS. Wat ben ik verwend ik zou zo wie zo niets hebben geweten en had ook eigenlijk helemaal geen idee. Het begon met een mooie kaart met een passende tekst natuurlijk en toen het eerste cadeau en dat vond ik al geweldig een workshop om zon prachtige vaan te maken die je nu overal ziet met al die kleurtjes dus ik dacht prachtig ik was en ben nog steeds hier heel blij mee maar toen kwam er nog een een reis samen met de meiden met de Bernina Express 9 dagen door Zwitserland nou toen wist ik niet wat ik moest zeggen geweldig prachtig geen worden voor dus een heel mooi voorruitzicht.

Daarna zijn we naar de AVRI gereden naar de kerstshow en die was weer heel mooi moet ik zeggen. Daarna weer terug naar de Oude baan en daar heerlijk gegeten met zijn allen en toen zijn Ruud, Desiree, Rob en ik naar de bioscoop gegaan naar Rokjesnacht.

Een mooie leuke gezellige film alleen jammer dat er tussendoor werd gezongen. Danielle bleef bij Rex want anders was hij zo lang alleen want na de film zijn we met zijn allen lekker gaan eten bij Paradijs in Oosterhout.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *