Dongen

Een geweldige high tea

Zaterdag 19 oktober was het al vroeg dag want de wekker liep al om 6.30 uur af. Een kort nachtje want we hadden ook nog de sprint shootout gekeken om 23.59 uur dus dat waren weinig uurtjes. Om 7.00 uur eerst aan de koffie met Ruud, Rob en Maickel en daarna was het weer project badkamer. Maickel ging stucken en Rob en Ruud hadden projeckt toilet deze werd hoger gehangen en verlichting aangebracht dus van alles te doen. Ook Sander kwam mee helpen dus dat scheelde weer veel voor Maickel. Rond de klok van 9.00 uur ben ik wat boodschappen gaan doen en even langs de kapper geweest want het moest vandaag natuurlijk wel goed zitten.

Om 12.00 uur de lunch voor de mannen gemaakt en even voor 13.00 uur naar tante Tiny gereden en opgehaald om naar Den Hespel te gaan. Danielle en Desiree waren al gegaan want die wilde nog wat versieren en de eerste gasten opvangen. Van de 34 die ik uit had genodigd konden er 26 dus dat werd een hele gezellige boel.

Nadat ik alle felicitaties had gekregen en de mooie cadeau’s, geld en bonnen konden we beginnen met een soepje daarna werden de schalen met hartig op tafel gezet en kon de gezelligheid beginnen.

Daarna werden de schalen nog een keer gewisseld voor zoet dus de buikjes konden goed gevuld worden.

Met een paar heb ik echt even kunnen kletsten maar met ook heel veel niet en dat is dan toch weer jammer want eigenlijk wilde ik dat met iedereen dus wordt vervolgt met een bakske thuis.

Rond de klok van 16.45 uur was het tijd om alle cadeautjes in de auto te zetten en van iedereen afscheid te nemen. Thuis snel alles afgezet want om 17.15 uur stond de friet weer klaar voor de MTBers die bij Rob en Danielle zouden verzamelen voor de lichtjestocht. Daar dus gezellig met zijn allen gegeten alleen de vrouwen waren voorzien en rond de klok van 18.15 uur was het tijd voor de fietsers om richting de viersprong te gaan voor de tocht.

Corina, Jet, Suzan, Danielle en ik bleven in de Oude baan gezellig kletsten en later schalen maken voor als ze terug kwamen dat er weer wat te drinken en te eten was. Het was weer een hele mooie tocht zeiden ze en veel bedrijven deden weer mee waar ze door heen waren gefietst. Om de beurt de douch in dus iedereen kon weer fris en fruitig naar huis. Rond de klok van 23.15 uur was het ook voor ons tijd om te gaan want thuis stonden al die cadeautjes nog te wachten en alle kaarten. Dus nadat die waren uitgepakt en gelezen was de dag om 00.00 uur dan toch echt om. Wat heb ik genoten wat ben ik verwend wat vond ik het leuk ik zou bijna zeggen volgende week weer.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *